Digital vækstpartner med fokus på bundlinjen

Vækst din virksomhed uden at afgive ejerskab.

Vores team af certificeret ekspert har perfektioneret kunsten i at opbygge effektive salgstragte i mere end +40 webprojekter med fokus på et effektivt Google Ads setup. 

Vores systemer skaber den perfekte synergi, der giver positiv vækst på bundlinjen. 

Fra Strategi til Forøget Bundlinje

Vi er din brobygger i digital vækst, specialiserede i at omdanne din markedsføringsrejse gennem skræddersyede strategier via tre nøglekanaler. Vi er dedikerede til at finde og løse de knaster, der begrænser din virksomheds fulde potentiale, og lede dig mod en fremtid, hvor succes er normen.

Google Ads

Optimer din tilstedeværelse og få maksimalt udbytte af hver klik med vores Google Ads strategier. Vi fokuserer på konverteringer, kunde-henvendelser og ROI

E-mail marketing

Skab dybere relationer og opnå bedre kundeengagement med personlige og målrettede e-mail kampagner, der omdanner læsere til loyale kunder

Målgruppe undersøgelse

Indsigt fører til præcision. Vi udforsker dybden af din målgruppe for at skabe kampagner, der konverterer.

Hjernen bag TrolleMedia. ​

Mit navn er Christian, men kald mig Trolle eller Troelsen – et kælenavn, der har fulgt mig hele livet.

Jeg stiftede i 2021, Trollemedia efter at have solgt mine webshops, som jeg startede i en alder af 15 år.

Iværksætterdrømmen handlede aldrig om penge; det var friheden til at skabe og tage min forretning med mig over grænser, alt imens jeg skabte et powerhouse for digital vækst, som idag har kunder i Danmark, Norge og Sverige.

1.295.187 DKK

Est. Annoncebudget brugt indenfor de sidste 9 måneder.

5.923.612 DKK

Est. Omsætning genereret indenfor de sidste 6 måneder.
**Opdateret Dec 2023
Kristina Sørensen
Kristina Sørensen
Nu har jeg brugt Trollemedia ApS i snart 6 mdr. og han fortjener en anmeldelse. Christian fortjener helt sikkert ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Christian har optimeret hjemmesiden Mastri.dk hvor vi er endt med et fedt brugervenligt design, med nogle fede features. Derudover står han for google ads kampagner og har opsat e-mail flows og meget mere 🙌🏽 Der er har været en komplet gennemgang, for hele tiden at optimere. Christian har udover at være dygtig og professionel også været utrolig hjælpsom og engageret i at komme med værdifulde råd og vejledning under hele processen. Mine “dumme” spørgsmål bliver altid besvaret på en professionel måde og tager sig altid tid til at forklare og uddybe, hvis der er behov for det, samt hurtig altid hurtig svartid! Derudover har jeg modtaget performance review, jeg har modtaget update på ugens præstationer, hvilket har givet ro i maven. Jeg kan kun give Christian min varmeste anbefaling. Det er en fornøjelse, og jeg er taknemmelig for hans hjælp. Det var aldrig lykkedes uden ham.
Victor Carlsen
Victor Carlsen
Christian is incredibly talented. I have worked with Christian for a period of time and especially around Google Ads, where he has been really sharp and helpful! Huge recommendation from here!
Frederik Gjørtz
Frederik Gjørtz
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Christian fra Trolle Media, og jeg må sige, at hans ekspertise og proaktive tilgang til Google Ads har været utroligt givende. Vi har opnået en ROAS, som jeg aldrig tidligere har oplevet. Samarbejdet har været ekstremt effektivt, og jeg kan varmt anbefale Trolle Media til andre, der søger hjælp inden for digital markedsføring.
Jakob kjems Lyngvad
Jakob kjems Lyngvad
Christian er ekspert inden for Google Ads. Han er ikke bare dygtig, han er et geni til at få det meste ud af Google Ads At arbejde med Christian har været øjenåbnende. Han har lært mig tricks og strategier, som har givet min egen forretning et seriøst boost. Hans dedikation til resultater er inspirerende. Hvis du vil have dit brand til at være profitabelt på Google er Christian manden at gå til.
Mathias Sølvberg
Mathias Sølvberg
I've had the privilege to work with Christian several times. I like the way he works - good communication, proactivity, and overall, I'm very satisfied.
Thomas Naughton
Thomas Naughton
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med Christian fra Trolle Media adskillige gange, og jeg kan klart anbefale ham. Han er ikke alene utrolig flink, men også ekstremt dygtig til det han laver. Kæmpe anbefaling herfra.

Et samarbejde med os er God Kommunikation

Oplev forskellen med strømlinet kommunikation. I 2021 kunne vores kunder skrive til os på 3 platforme. Det gjorde at kommunikation nogen gange blev glemt. Idag har vi opbygget et centraliseret system, hvor hver henvendelse håndteres hurtigt.

Vi holder dig opdateret hver uge med 100% Transparens

Vi sikrer, at du er fuldt informeret med ugentlige video opdateringer. Med vores metode vil du opleve at du får en video hver uge, som er i øjenhøjde med dit sproglige niveau på området. Du vil få info om alle KPI og målsætninger hver uge, så du trygt kan læne dig tilbage, mens vi holder kursen. 

Et proaktivt team af certificeret eksperter

Vi har altid gået meget op i at være de bedste. Proaktivitet er kernen; Med konstant nysgerrighed og de nyeste indsigts direkte fra Google Partner Kursuser sikrer vi, at din Google Ads strategi altid er på forkant. 

Vi er mestre i at skabe profitable vækstplaner med +400% ROI

Er I klar til at vækste jeres forretning?

Hvis I ønsker afklaring omkring jeres muligheder for at vækste jeres forretning gennem digital markedsføring er I velkommen til at booke et gratis 30-minutters møde, hvor vi kommer til at snakke om din virksomhed, derefter, hvis vi klinger tager vi et møde, hvor vi præsentere et oplæg specifikt til jeres virksomhed.

Under mødet vil du få: 

+30 Firmaer hjulpet

I Danmark og Sverige

+3 Vækst Bureauer

Rådgives på regulær basis.